Femeia a fost prinsă ieri la Ghimbav. Pe numele acesteia,autorităţile judiciare din Atena au emis mandat european de arestare, pentru săvârşirea infracţiunilor de complicitate la omucidere şi la tâlhărie.

„Cea în cauză este bănuită că, în noaptea de 23 spre 24 septembrie 2014, împreună cu alte două persoane, ar fi pătruns într-o locuinţă din regiunea Egaleo, unde l-ar fi ucis pe proprietar şi ar fi sustras bijuterii,telefoane mobile şi o sumă de bani. Femeia a fost condusă la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Braşov care a dispus reţinerea ei pentru 24 de ore şi va fi prezentată astăzi Curţii de Apel Braşov pentru confirmarea mandatului european.  Până la finalizarea procedurilor în vederea predării către autorităţile din Atena,cea în cauză a fost introdusă în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov“, se arată într-un comunicat al Poliţiei Braşov.

Alte articole:   Judeţul Covasna are cea mai mică rată de promovare din ţară la examenul teoretic pentru permisul de conducere