Femeie reținută de polițiștii brașoveni pentru furt

Femeie reținută de polițiștii brașoveni pentru furt

Polițiștii din cadrul Secției Regionale de Transporturi Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, cu persoana bănuită în stare de reținere, după ce aceasta ar fi sustras portofelul altei persoane.

La data de 07 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției Regionale de Transporturi Brașov au fost sesizați de către un bărbat cu privire la faptul că, în timp ce se afla în stația CF Brașov, o femeie i-ar fi sustras un portofel cu bani și alte bunuri, în valoare aproximativă de 3000 de lei.

Față de sesizarea primită, polițiștii au efectuat investigații, care au dus, la scurt timp, la identificarea persoanei bănuite, o femeie de 34 de ani. Aceasta a fost depistată și condusă la sediul unității iar după administrarea probatoriului, a fost introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă a I.P.J., pentru o perioadă de 24 de ore. Prejudiciul a fost recuperat de polițiști  în totalitate și a fost predat persoanei vătămate.

Alte articole:   IKEA recheamă anumite încărcătoare portabile din cauza riscului de incendiu

În cauză, a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de “furt”, iar cercetările sunt continuate de polițiști, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, urmând ca, la finalizarea acestora, să fie propuse măsurile legale.

 

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate