Femeie rănită de un utilaj, aseară, la Ghimbav, în timp ce era la muncă! Polițiștii au deschis dosar penal!

Femeie rănită de un utilaj, aseară, la Ghimbav, în timp ce era la muncă! Polițiștii au deschis dosar penal!

Polițiști din cadrul Poliției Orașului Ghimbav efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă”, “nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă” și “vătămare corporală din culpă”.

În fapt, la data de 15 februarie 2021, în jurul orei 21.40, polițiștii au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112 cu privire la producerea unui accident de muncă pe raza orașului Ghimbav din județul Brașov.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, o femeie, în vârstă de 38 ani, fiind în timpul programului de lucru, în timp ce desfășura activități cu un utilaj, ar fi suferit leziuni la nivelul unuia dintre membrele  superioare. Femeia a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate