Femeie moartă într-un accident produs în municipiul Brașov

Femeie moartă într-un accident produs în municipiul Brașov

În această după-amiază, pe strada Făgetului, din municipiul Brașov, a avut loc un accident rutier, în urma căruia o femeie, în vârstă de 65 de ani, a decedat.

La fața locului s-au deplasat echipaje ale Poliției Rutiere Brașov împreună cu polițiști din cadrul Serviciului Criminalistic care au efectuat cercetări pentru lămurirea aspectelor care au dus la producerea accidentului și stabilirea stării de fapt.

Primele date indică ipoteza că autovehiculul implicat nu ar fi fost asigurat corespunzător la momentul parcării, fapt ce a dus la deplasarea involuntară a acestuia pe drumul înclinat, iar în timpul rulării, autovehiculul a surprins și accidentat mortal o femeie în vârstă de 65 de ani.

Alte articole:   Inspectoratul de Poliție Județean Brașov își consolidează echipa cu noi ofițeri

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal și se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii înfractiunii de „ucidere din culpă”, dosar aflat în coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

Poliția Brașov recomandă conducătorilor auto să respecte obligația de a asigura vehiculele la momentul părăsitii acestora, mai ales când zona unde se efectuează parcarea este una înclinată.

Sursă: IPJ Brașov

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate