Femeie, bătută măr de concubinul ei

Femeie, bătută măr de concubinul ei

Polițiști din cadrul Poliției Stațiunii Râșnov au emis ordin de protecție provizoriu față de un bărbat, în vârstă de 46 ani din Brașov.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, cadrele de poliție au stabilit faptul că la data de 14 noiembrie a.c., în jurul orei 20.00, bărbatul ar fi agresat-o fizic pe concubina sa, în vârstă de 45 ani, în timp ce se aflau la locuința de domiciliu, pe fondul consumului de băuturi alcoolice și a unor discuții contradictorii.

 În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a constatat faptul că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbatul în cauză, dispunându-se păstrarea unei distanțe minime de 100 m față de persoana vătămată.

De asemenea, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „violență în familie”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor, potrivit I.P.J. Braşov.

https://newsbv.ro/2019/10/19/exclusiv-o-persoana-a-decedat-iar-aproximativ-750-au-fost-victime-ale-violentei-domestice-in-judetul-brasov/
Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate