Femeie accidentată de viceprimarul din Predeal, în această seară!

Femeie accidentată de viceprimarul din Predeal, în această seară!

Incident rutier, în această seară, în orașul Predeal. Potrivit martorilor, viceprimarul PSD, Marius Mateescu, ar fi lovit cu mașina o femeie. Aceasta ar fi fost grav rănită, i s-au aplicat manevre de resuscitare, și-a revenit din fericire, după care a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Incidentul nu ar fi avut loc pe trecerea pentru pietoni, susțin martorii. Femeia ar fi traversat neregulamentar, din primele informații.

Comunicatul IPJ Brașov:

Un bărbat care conducea un autoturism pe DN 1, pe raza Stațiunii Predeal a surprins și accidentat o femeie care era angajată în traversarea străzii. Victima a fost transportată la spital pentru acordare de îngrijiri medicale de specialitate. La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost 0. Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate