Felicia Akkaya: AUR va face eficientizare administrativă în adevăratul sens al cuvântului!

Felicia Akkaya: AUR va face eficientizare administrativă în adevăratul sens al cuvântului!

Candidatul la Parlamentul European din partea AUR, Felicia Akkya, spune că formațiunea din care face parte va face eficientizare administrativă în adevăratul sens al cuvântului! Ce înseamnă acest lucru?

„În primul rând, ținem cont de dorința românilor și reducem numărul de parlamentari la 300! Mergem mai departe! Guvernele viitoare nu vor mai reprezenta un loc călduț de muncă pentru sinecurile de partid! Vom avea maximum 12 ministere care își vor muta sediile în Palatul parlamentului. Astfel, ajungem să facem economii în adevăratul sens al cuvântului! Și din salarii, dar și din chiriile existente în acest moment. Oprim, practic, robinetul cu bani!

De altfel, și numărul secretarilor de stat va fi redus la maximum 50. Avem în plan să aducem tehnologia în instituțiile statului, iar astfel relația dintre cetățean și instituții să devină una mult mai facilă. Reintroducem, de asemenea, obligativitatea ca prefecții și alte categorii de funcționari să nu aibă afiliere politică și vom promova depolitizarea instituțiilor publice.

Nu în ultimul rând, pentru că România are nevoie de management performant, vrem să introducem un sistem de recrutare a conducerii instituțiilor astfel încât nesfârșitele interimate să nu mai existe!”, ne-a declarat Felicia Akkaya.

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Whatsapp și Telegram !

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate