FC Braşov se confruntă cu mari probleme financiare. Jucătorii nu şi-au mai primit salariile de 3 luni!

FC Braşov se confruntă cu mari probleme financiare. Jucătorii nu şi-au mai primit salariile de 3 luni!

Situaţie din ce în ce mai grea la FC Braşov! Jucătorii braşoveni joacă fără bani de trei luni, iar Ioan Neculaie trebuie să achite până marţi datoriile către Gică Popescu şi Cătălin Dedu pentru a evita depunctarea.

În ciuda problemelor administrative tot mai mari, trupa lui Marius Şumudică este neînvinsă în meciurile de pregătire din această iarnă. Prioritatea pentru boss-ul braşovean, Ioan Neculaie, este să-şi achite datoria de 150.000 euro către Şcoala „Gică Popescu“ în contul transferului lui Sabrin Sburlea de la FC Braşov la Rapid, pentru că altfel „stegarii“ vor fi penalizaţi cu 2 puncte, scrie gsp.ro.

Totodată, finanţatorul Neculaie a mai pierdut un proces la Comisii şi trebuia să-i plătească lui Cătălin Dedu 12.500 euro până pe 13 februarie. Pentru că nu a făcut acest lucru până acum, şi clubul este în pericol să fie penalizat cu alte 2 puncte dacă nu se vor achita restanţele financiare până marţi.

Alte articole:   Judeţul Covasna are cea mai mică rată de promovare din ţară la examenul teoretic pentru permisul de conducere

Situaţia şi mai gravă este că toţi fotbaliştii de la FC Braşov nu şi-au primit banii în ultimele 3 luni şi ameninţă că vor depune memorii în masă la Comisiile Ligii.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate