Fata lu’ tata Mara Mareş, zisă şi Castoriţa din Carpaţi, face jocuri pe sub masă

Fata lu’ tata Mara Mareş, zisă şi Castoriţa din Carpaţi, face jocuri pe sub masă

Că politica e o curvă, o știe toată lumea. Numai că, de mici, tinerii politicieni (clasa aia nouă de care ni se făcea vorbire înainte de alegeri) apucă pe aceleași drumuri ca „bătrânii”.

Mara Mareș, știută de brașoveni ca fiind Fata lu’ tata, dar care și-a căștigat renumele de Castorița din Carpați, visează la postul de președinte al tineretului liberal. Susținută de Ludovic Orban, pe motiv că contracandidatul candidatul ei face parte dintr-o tabară opozantă lideruluui PNL.

Până aici, toate bune și frumoase. La nivel de filială județeană, unde nu prea e înghițită de coledgi, Fata lu’ tata s-a apucat de tăiait și spânzurat după voie. Par examplu, lista cu delegații la Congresul de alegere a șefului OTNL a fost ronţăită la ceas de seară, vineri, (nu noaptea ca hoţii, să avem pardon!) de domnişoara cu potenţial de doamnă în politică, şi modificată după bunul plac. Aşa se face că proaspătul preşedinte de la tineret, de la Braşov, Ionuţ Drăguţu, a zburat de pe listă. Apare, în schimb, Adrian Biea (PNL, ALDE – adevăraţii liberali, PNL)… Nici consilierul local Octavian Ciovică nu i-a picat cu tronc Castoriţei, care şi el a fost lăsat acasă. În schimb, prejmerenii, pot să fie mândri. Au o delegație puternică la București – 4 persoane, mai multe ca de la municipiul Brașov.

Alte articole:   Hristos a Înviat! Paște fericit! Sărbători liniștite alături de cei dragi!

Chiar şi decizia ca delegaţia de la Braşov să fie 50% din organizaţia municipală Braşov şi 50% din teritoriu nu a mai respectat-o, fiind 28 de la județ și 3 de la municipiu.

Asta după ce Biroul Permanent al TNL Braşov stabilise susținerea politică pentru următorii candidați în Biroul Național de Tineret: Mara Mareș – Președinte; Ionuț Dragutu – Prim-vicepreședinte; Octavian Ciovică – Secretar general adjunct; Magdalena Cențiu – membru CNRA (conform paginii oficiale de Facebook a TNL Brașov).

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate