Făgăraș: Bărbat reținut de polițiști pentru amenințare, șantaj, hărțuire și violarea vieții private

Făgăraș: Bărbat reținut de polițiști pentru amenințare, șantaj, hărțuire și violarea vieții private

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș efectuează acte de cercetare penală, într-un dosar în care un bărbat ar fi exercitat acțiuni de șantaj, hărțuire și amenințare asupra fostei sale partenere, cu scopul de a obține diferite sume de bani.

Cercetările au început la finalul anului trecut, cănd polițiștii au primit o sesizare, în care se arăta faptul că un bărbat ar exercita presiuni asupra fostei sale partenere, prin amenințări cu divulgarea către actualul partener a unor imagini private, realizate în ipostaze intime, contra unor sume se bani.

Verificările au arătat că persoana bănuită ar fi contactat telefonic în mod repetat persoana vătămată și i-ar fi supravegheat fără un interes legitim locuința. De asemenea, aceasta i-ar fi cerut de mai multe ori sume de bani.

Alte articole:   La Brașov s-a redeschis cea mai lungă tiroliană din țară

Întrucât persoana vătămată nu i-a mai trimis bani, bărbatul a început să îl contacteze telefonic pe partenerul acesteia, în care cerea suma de 25.000 de euro, amenințând că în caz contrar va disemina mai multor persoane din anturajul lor imagini cu femeia în ipostaze intime.

Reținut 24 de ore

Având în vedere materialul probator, în data de 07.02.2024, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Brașov, în baza Mandatului emis de judecatorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Făgăraș, a fost efectuată o percheziție domiciliară la locuința persoanei bănuită, situată în municipiul București și alte 2 percheziții asupra autoturismelor folosite de bărbat.

Alte articole:   Trei rețete rapide de spaghetti din sudul Italiei bune pentru post

După efectuarea perchezitiilor, bărbatul a fost condus la sediul Politiei Municipiului Făgăraș, unde a fost dispusă măsura reținerii pentru o durată de 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunilor de: amenințare, șantaj, hărțuire și violarea vieții private.

Urmare a deciziei de reținere, bărbatul a fost prezentat procurorului din cadrul Parchetului de pe Lângă Judecătoria Făgăraș, care a dispus luarea față de acesta a măsurii controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Cercetările vor a fi continuate sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispuse măsurile legale.

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Alte articole:   Restricții de circulație pe strada Poarta Şchei

Noutăți RAPID și pe canalul de Whatsapp și Telegram !

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate