Fabrica de falşi revoluţionari intră în „faliment“

Fabrica de falşi revoluţionari intră în „faliment“
Revolutionarii brasoveni

Revolutionarii brasoveni

Secretarul de stat pentru problemele revoluţionarilor George Costin a fost reţinut de procurorii DNA pentru  infracţiunea de luare de mită. Practic, individul în cauză lua bani pentru a fabrica falşi revoluţionari.

Costin este acuzat că, prin intermediul Asociaţiei „Metrou”, a creat o reţea de falşi revoluţionari, de la care a încasat sume mari de bani.Presa centrală a prezentat de mai mult timp faptul că există foarte multe nereguli  săvârşite de fostul şef al gărzilor patriotice de la IMGB.

Concret, Costin i-a obligat pe membrii asociaţiei sale de revoluţionari să semneze contracte de reprezentare prin care aceştia se angajau să-i cedeze un anumit procent din sumele încasate retroactiv de la bugetul de stat. El a dezvoltat în acest fel o afacere de milioane de euro, prin intermediul caselor judeţene de pensii.

Alte articole:   Târg volant, astăzi, în Piaţa Unirii

De exemplu, „Adevărul“ a prezentat documente care atestă că George Costin pretindea de la fiecare impostor câte 19.000 de lei (190 de milioane de lei vechi).

Scripcaru şi Tarbă, revoluţionarii lui Costin!

Liderul revoluţionarilor braşoveni a reiterat, astăzi, că atât primarul George Scripcaru, cât şi fostul şef la Casei Judeţene de Pensii Braşov, Mihail Tarbă (inclusiv soţia acestuia), figurează ca revoluţionari, dar nu prin intermediul asociaţiilor de revoluţionari din Braşov, ci prin asociaţiile de Bucureşti, iar comisia care a validat certificatele acestora de revoluţionar era condusă de Costin.

„Domnul Traian Băsescu, văzând că nu mai are, repede, alte minciuni pe care să le adreseze naţiunii, s-a gândit el că la 22 de ani trebuie să aibă o armată proprie. Astfel l-a numit acolo secretar de stat pe George Costin, care sub această protecţie a creat vreo şapte mii de revoluţionari peste noapte în ultimele câteva luni şi le-a dat şi banii din urmă. Dar nu pentru aceşti oameni manipulaţi au fost banii! Probabil, aceşti bani au ajuns la oamenii politici şi la capii sau conducătorii acestei fabrici de certificate“, a spus Dorin Lazăr Maior, preşedintele asociaţiei revoluţionarilor braşoveni.

Alte articole:   LIVE Conferința gratuită antidrog - P.A.S. Protejează, anticipează, salvează, la Brașov

Mai mult, Maior a făcut plângeri penale împotriva lui Tarbă şi a lui Scripcaru, prin care îi acuză că sunt impostori ai Revoluţiei din decembrie 1989.

 CITEŞTE ŞI:

 

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate