Explorează lumea umbrelor, la Biblioteca Județeană

Explorează lumea umbrelor, la Biblioteca Județeană

“In the Shadows-A Gallery of Dark Inspiration” este titlul expoziției de pictură găzduite de Galeria de pe scară a Bibliotecii. Tablourile realizate de Mădălina Ecobici pot fi admirate până pe 8 aprilie.

Această expoziție aduce în prim-plan o selecție dintre lucrările mele de artă, care explorează tema umbrei într-un mod fascinant și provocator. Fiecare pictură dezvăluie un univers distinct, îmbinat cu mister și emoție, invocând întrebări profunde și reflecții asupra existentei umane și a relaţiei noastre cu lumea înconjurătoare. În cadrul acestei expoziţii, veţi descoperi o paletă variată de nuanțe întunecate, unde elemente surprinzătoare precum flori, entități enigmatice, simboluri ale morţii, precum și natura, se împletesc într-o simfonie vizuală fără precedent. Expoziția „In the shadows” vă invită să vă afundaţi în lumea captivantă a artei și să vă bucuraţi de călătoria fascinantă prin tărâmul umbrelor”, după cum spune însăși autoarea, Mădălina Ecobici.

Programul de vizitare al expoziției este de luni până vineri, între 08-20 și sâmbătă, în intervalul orar 08-12.

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Whatsapp și Telegram !

Distribuie dacă îți place!