EXCLUSIV Primarul Dorel de Ghimbav s-a mai ales cu un dosar penal. Ce a comis de data aceasta

EXCLUSIV Primarul Dorel de Ghimbav s-a mai ales cu un dosar penal. Ce a comis de data aceasta

Primarul Ghimbavului, Toma Dorel, a intrat din nou într-un bucluc penal. Astăzi a fost depistat la volanului unei limuzine albe BMW X6, achiziție recentă a edilului, dar care avea plăcuțele de înmatriculare de la altă mașină!

La soliciarea newsbv.ro, purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, agent de poliție Nadia Olaru, ne-a declarat: „Referitor la informațiile solicitate de către dumneavoastră cu privire la faptul că polițiști din cadrul Poliției Orașului Ghimbav au depistat pe raza de competență un bărbat care conducea un autovehicul cu numere de înmatriculare care nu erau ale respectivului autoturism, vă comunicăm următoarele. La data de 12 iunie 2020, în jurul orei 13.15, polițiști din cadrul Poliției Orașului Ghimbav au oprit în trafic, pentru control, un bărbat, în vârstă de 65 ani, care conducea un autovehicul pe str. Școlii din orașul Ghimbav. Cu ocazia verificărilor efectuate în baza de date a Poliției Române a documentelor personale și ale autovehiculului, polițiștii au constatat faptul că plăcuțele cu numărul de înmatriculare nu figurează ca aparținând autoturismului în cauză”.

La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0.

Alte articole:   Program special RATBV şi restricţii de circulaţie în 30 noiembrie, când se aprind luminițele de Crăciun

În acest context, Toma Dorel s-a ales cu un dosar penal în care se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate