EXCLUSIV Cum a fost dat afară Scripcaru din PD de Petre Roman și readus de Traian Băsescu

EXCLUSIV Cum a fost dat afară Scripcaru din PD de Petre Roman și readus de Traian Băsescu

Traseul politic al lui George Scripcaru este extrem de sinuos. A intrat în PD în 1992, iar în mai anul acesta a fost reconfirmat vicepreședinte al PDL, cu același scor cu Elena Udrea.

la începutul carierei politice, i-a cărat geanta șefului de filială de atunci, deputatul Vasile Bran. Așa a ajuns șef la tineret. Însă, a intrat în conflict cu organizația și a fost dat afară de președintele PD de la acea vreme, Petre Roman.

Nevoit să se replieze, a negociat cu Teodor Meleșcanu, și a intra în ApR, ca președinte al organizației. De pe această poziție a reușit să pună la punct una dinte cele mai puternice organizații ale ApR și a obținut funcția de viceprimar. Fuziunea ApR cu PNL nu a fost pe placul lui Scripcaru, care a revenit în PD pe poziția de președinte de filială, la pachet cu primarii ApR de la acea vreme, și grosul consilierilor locali și județeni.

Alte articole:   Advent Calendar Festival. Programul AFI Brașov de sărbătorile de iarnă (P)

Ulterior, a fost ales primar al Brașovului, în prezent fiind la al doilea mandat. În vârstă de 45 de ani, George Scripcaru se află în fruntea Braşovului de şapte ani. Acum este cercetat de DNA pentru complicitate la luare de mită şi abuz în serviciu. Amănunte AICI

 

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate