EXCLUSIV 135 kg de carne şi mezeluri expirate într-un magazin din Râşnov!

EXCLUSIV 135 kg de carne şi mezeluri expirate într-un magazin din Râşnov!

O acţiune a inspectorilor Comisariatului Judţean pentru Protecţia Consumatorului la un magazin alimentar, situat la intrare din Râşnov, i-a îngrozit pe reprezentanţii  CJPC.
Ei au primit o sesizare  din partea unui localnic din zonă, dar nu se aşteptau să găsească o adevărată „bombă alimentară“ la magazinul respectiv. Inspectorii au găsit 135 de kilograme de carne şi de mezeluri care erau expirate şi nu aveau etichete! Întreaga marfă a fost ambalată în patru saci, a fost confiscată şi uremază să fie distrusă. Surse din cadrul CJPC Braov au declarat pentru newsbv.ro că este unul dinte cele mai grave cazuri întâlnire în ultimii cinci ani.

Pentru că patronul nu a fost de găsit, acesta a primit o invitaţie să se prezinte la Braşovul, la sediul CJPC, unde se vor continua cercetările şi vor fi luate măsurile de rigoare. În acest caz au fost sesizaţi şi inpectorii sanitar-veterinari. Avand in vedere constatarile efectuate operatorul economic este pasibil de sanctiune de la 2.000 la 20.000 lei, pentru comercializarea de produse expirate, cat si amenda de la 3.000 la 30.000 lei, pentru comercializarea de produse fara elemente de identificare si care prezentau modificari vizibile de miros si culoare  .

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Ia românească, un simbol al eleganței la nivel mondial (FOTO)

Anunţuri mică publicitate