Eşti pasionat de film? Atunci înscrie-te la cursurile Centrului de Film de la Braşov!

Eşti pasionat de film? Atunci înscrie-te la cursurile Centrului de Film de la Braşov!

Daria Trifu, o producătoare de film originară din Braşov şi regizorul de film Bruno Pischiutta fac paşi mari spre deschiderea Centrului de Film „Braşov Film Center”. Ei au dat startul înscrierilor la cursurile de film şi promit că din 2012 Braşovul se va transforma într-un centru internaţional de film.

Potrivit bzb.ro Centrul de Film va avea două programe principale: Ateliere Internaţionale de Film, care încep în primăvara viitoare şi „Braşov International Film Festival & Market”, ce va fi inaugurat în luna iulie 2012.

În prezent, „Braşov Film Center” primeşte aplicaţii din toată lumea. Pentru înscrieri nu există limită de vârstă, însă se cer cunoştinţe de limba engleză.
Cursurile vor fi gratuite, iar în unele cazuri, studenţii pot obţine cazare gratuită pe durata şederii lor în Braşov. Grăbiţi-vă însă pentru că nu vor fi admişi mai mult de 35 de studenţi pe an!

Cei interesaţi pot aplica pe info@roolywood.org sau pe info@rollywood.org.  Odată înscrişi veţi putea alege să participaţi doar la unul dintre următoarele cursuri: actorie de film, producţie, regie sau scenaristică.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate