Elev de 15 ani, din Neamţ, înjunghiat de un adolescent pentru că nu a vrut să-i dea o tigară

Elev de 15 ani, din Neamţ, înjunghiat de un adolescent pentru că nu a vrut să-i dea o tigară

Atac șocant între adolescenți, la Roman, în județul Neamţ. Un elev de 15 ani a fost înjunghiat pentru o țigară de un alt băiat.

Un băiat de 15 ani a fost înjunghiat de un adolescent cu doi ani mai mare decât el după ce a refuzat să îi dea țigări.

Incidentul a avut loc miercuri, în Parcul Municipal din Roman, când un elev de 15 ani a fost abordat de un adolescent de 17 ani pentru a-i cere o țigară. Acesta a fost refuzat și a fost înjunghiat în coapsă de către tânărul de 17 ani.

Ambii adolescenți sunt elevi la licee din municipiul Roman, însă agresiunea s-ar fi petrecut în afara orelor de curs.

Alte articole:   Un deținut care pretindea că e medic a înșelat mai mulți bătrâni din București și Brașov

Băiatul de 15 ani a ajuns la spital, iar agresorul, de 17 ani a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru infracţiunile de lovire sau alte violențe și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Potrivit IPJ Neamţ, cazul s-a petrecut în ziua de 14 februarie, în jurul orei 14.00, în Parcul Municipal.

Poliția Roman a fost sesizată de către Spitalul Municipal Roman cu privire la faptul că, la unitatea de primiri urgențe s-a prezentat un minor, în vârstă de 15 ani, ce prezenta o plagă înjunghiată.

În urma verificărilor efectuate de polițiști a reieșit că, la aceeași dată, în jurul orei 13:50, în timp ce minorul de 15 ani se afla în parcul din municipiul Roman, ar fi fost abordat de către un alt tânăr, care i-ar fi solicitat o țigară, ulterior fiind rănit la nivelul coapsei de la piciorul drept, cu un cuțit, pe care persoana necunoscută îl avea asupra sa.

În urma investigațiilor efectuate de polițiști, a fost identificată și depistată persoana bănuită de comiterea faptei, un minor, în vârstă de 17 ani, din Buruienești. În urma materialului probator administrat, față de minorul în cauză a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, acesta fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor  de lovire sau alte violențe și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase„, potrivit IPJ Neamţ, citat de Monitorul Neamț.

Atacatorul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Alte articole:   VIDEO Amenzi de 12.000 de lei, după ce o nuntă a blocat toată circulația, în Teleorman

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Whatsapp și Telegram !

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate