Dunca, reacție după circul „instalării” Guvernului Cîțu

Dunca, reacție după circul „instalării” Guvernului Cîțu

Președintele PSD Brașov, senatorul Marius Dunca, a transmis un comunicat de presă ca reacție la depunere a mandatului de preimer de către Florin Cîțu.

„,În Parlament, am trăit un episod grav. Grav la adresa României și la adresa cetățenilor români care așteaptă de la Guvern, Președinte, instituții si politicieni să genereze soluții concrete pentru stoparea și limitarea efectelor Coronavirusului. Nu voi ataca pe nimeni, nu voi arăta cu degetul. Pentru că românii vor să vadă astăzi unitate și nu conflict politic. Cei care au generat instabilitate politică sunt știuți și trebuie sa rezolve problema în cel mai urgent mod cu putință! În timp ce românii sunt îngrijorați pentru familiile lor amenințate de un virus periculos și se tem pentru viețile lor, alții vor să facă jocuri politice meschine. Cred că în acest moment românii așteaptă de la noi consens și solidaritate, nu scandal. Mai mult ca oricând, UNITATEA este măsura care ne va ajuta să trecem peste greutăți. Brașovenilor le spun să aibă încredere, să fie solidari și să își ia măsuri de prevenție. Astăzi, adversarilor politici nu le mai spun nimic…”, a transmis Dunca.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Producţia industrială a crescut ușor în primele patru luni ale anului față de aceeași perioadă a anului trecut, cu 0,2%

Anunţuri mică publicitate