Dumitru Ioan Puchianu revine în politică, la partidul lui MRU

Dumitru Ioan Puchianu revine în politică, la partidul lui MRU

Candidatul independent la șefia Consiliului Județean Brașov, Dumitru Ioan Puchianu, va conduce filiala braşov a Forţei Civice, formațiune lansată recent de fostul șef al spionilor și al Guvernului, Mihai Răzvan Ungureanu.

Puchianu susține că are încredere în valorile democratice şi că va acţiona în sprijinul şi în folosul cetăţenilor. „Este vorba despre un partid de centru-dreapta, de orientare democrat-creştină, care are la bază principiile de respectare a legii şi ordinii în România, a democraţiei şi a cetăţenilor”. Puchianu susține că noua formaţiune va ajunge în Parlament la alegerile din acest an.

Puchianu a fost membru PD, apoi lider al fililalei PD. Revenirea actualului primar, George Scripcaru, de la ApR la PD s-a soldat cu înlocuirea lui Puchianu și numirea lui Scripcaru, de către Traian Băsescu, în fruntea democraților brașoveni. Puchianu a fost deputat PDL, iar ulterior a trecut la liberali.

Alte articole:   Cutremur în zona seismică Vrancea, în noaptea de duminică spre luni

De la PNL a demisionat anul trecut și a rămas independent, candidândl a Consiliul Județean de pe această poziție. Pentru că PDL nu l-a susținut, așa cum se zvonea că o va face, a iești din cursă, afirmând că îl susține pe Nicolae Țucunel, un alt „indepedent“ susținut de PDL și PSD, după cum s-a vehiculat înaintea alagerilor locale.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate