Droguri din Spania pentru dependenții din Brașov

Droguri din Spania pentru dependenții din Brașov

traficant droguriPolițiștii au anihiliat o rețea de traficanți de drogruri  din Braşov și au fost trimiși în fața instanței cu propunerea de arestare preventivă.

Indivizii, de 27, 32 şi 41 de ani, mergeau regulat cu curse în Spania, de unde procurau drogurile, le ambalau în colete şi le trimiteau în România prin serviciile de curierat. Ei reveneau acasă cu avionul, pentru a ridica pachetele cu droguri.

Oamenii legii au pus la punct un flagrant zilele trecute și l-a prins pe unul dintre traficanți în timp ce intra în posesia unei valize aflate în portbagajul maşinii cu care se deplasa braşoveanul de 41 de ani, cu iniţialele I.M.D. La percheziție s-au găsit două borcane mari din plastic şi două pungi cu cannabis sub formă de muguri (cu concentraţie mai mare de substanţe halucinogene), în cantitate totală de 1 kg, precum şi o placă de haşiş presat, ştanţată cu sigla unei mărci de automobile cu renume, ultima în greutate de 100 de grame. Valoarea de piață a drogurilor confiscate este de 80.000 de lei. Ca să nu se simtă mirosul de droguri, în valiză mai erau două pungi cu cafea desigilate.

Alte articole:   Hristos a Înviat! Paște fericit! Sărbători liniștite alături de cei dragi!

În urma percheziţiilor făcute acasă la ceilalţi doi indivizi din Braşov, care au fost urmăriți trei luni, s-au mai găsit o tabacheră cu muguri de canabis, 1.000 de euro şi 100 de dolari.

Traficanții câștigă aproximativ  70 de lei pentru un gram de canabis şi 100 de lei pentru un gram de haşiş.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate