Dr. Mencinicopschi învață femeile din PSD cum stă treaba cu alimentația sănătoasă

Dr. Mencinicopschi învață femeile din PSD cum stă treaba cu alimentația sănătoasă
foto: timetv.ro

foto: timetv.ro

Organizatia Femeilor Social Democrate Brasov organizează joi, 21 noiembrie 2013, incepand cu ora 18.00, la Centrul Cultural Reduta din Brașov un eveniment de informare care il are ca invitat pe prof. dr. Gheorghe Mencinicopschi, unul dintre cei mai cunoscuți nutritionisti ai Romaniei.

In cadrul intâlnirii, vicepreședinta organizației muncipale Brașov a Femeilor Social Democrate, Cornelia Crevean, va facilita informarea publicului cu privire la cum se construiește un stil de viata sănătos și o alimentație echilibrată.

Evenimentul se adresează în mod egal femeilor și bărbaților de toate vârstele, dar mai ales doamnelor care construiesc grila alimentara a întregii familii și care se preocupă neîncetat de sanatatea copiilor.

Alte articole:   Peste 4,7 milioane de pensionari erau înregistrați în România în luna iunie

„Cu această ocazie prof. Mencinicopschi va prezenta publicului și noua sa carte intitulată “Părinți altfel” și va da sfaturi brașovenilor prezenți despre cum să se susțină alimentar pe perioada anotimpului rece si sa evite castigarea in greutate sau eventualele probleme de sanatate“, Elena Dobre, președintele organizației municipale a Femeilor Social Democrate.

Accesul la eveniment este liber.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate