Dr. Florin Orțan: Primăria Brașov are nevoie de un lider-manager, nu de un șef care dă ordine

Candidatul PSD la Primăria Municipiului Braşov, doctorul Florin Orțan, subliniază cât de importantă este resursa umană în procesul de funcționare a administrației publice locale.

Mai exact, acesta spune că, împreună cu echipa sa, va pune accent pe meritocratie, pe prețuirea muncii și răsplătirea personalului din Primăria Brașov.

„Acești oameni trebuie să aibă parte de echilibru la locul de muncă, pentru a se putea concentra în a găsi soluții pentru nevoile orașului. Trebuie și pot să facă acest lucru cu zâmbetul pe buze, având satisfacția că meritul și contribuția lor sunt recunoscute, atât la nivelul Primăriei, cât și la nivelul societății brașovene. Mă voi preocupa ca întreg personalul Primăriei să aibă o imagine foarte clară a direcției în care ne îndreptăm, a obiectivelor pe care trebuie să le atingem și a rolului pe care trebuie sa îl îndeplinească în acest proces”, subliniază Florin Orțan

Oamenii din Primărie reprezintă resursa vitală și motorul care va pune în mișcare toate acele proiecte de care Brașovul are nevoie.

„Lucrurile trebuie să se întâmple în echipă, pentru că Primăria nu funcționează cu un singur om, ci împreună cu toți cei care ocupă funcții în interiorul instituției și care trebuie să își pună experiența si expertiza în slujba brașovenilor. La Primărie e nevoie de un manager, de un lider care înțelege să conducă prin colaborare și cooperare și nu de un șef care e obișnuit să dicteze și să ignore opiniile specialiștilor din jurul său”, subliniază Florin Orțan

  • Articol comandat de Partidul Social Democrat- Organizația Județeană Brașov
  • CMF: 21200019
Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate