Două zile de testare gratuită Babeş Papanicoalou şi HPV la Coresi

Două zile de testare gratuită Babeş Papanicoalou şi HPV la Coresi

Încă două zile de testare gratuită Babeş Papanicoalou şi HPV la Coresi Shopping Resort Braşov.

Datorită numărului mare de solicitări, caravana mobilă pentru screningul cancerului de col uterin revine, în perioada 25-26 noiembrie 2023, la Coresi Shopping Resort Braşov, str. Zaharia Stancu, nr. 1, Braşov.

Aşadar, doamnele şi domnişoarele, cu vârsta între 24-64 de ani, sunt asteptate să vină la caravana de screening, pentru testare gratuită Babeş Papanicolaou şi HPV.

Programul caravavei în perioada 25-26 noiembrie este următorul:

  • 25 noiembrie 2023 – intervalul orar 11.00-19.00;
  • 26 noiembrie 2023 – intervalul orar 09.00-15.00.

Screeningul cancerului de col uterin este o metodă de prevenire a cancerului prin detectarea și tratarea anomaliilor precoce care, dacă nu sunt tratate, ar putea duce la cancer la colul uterin al unei femei.

Un test de 5 minute pentru 5 ani de linişte

Cancerul de col uterin este una dintre puținele forme de cancer care ar putea fi prevenită aproape 100% prin depistare precoce!

Alte articole:   De la 1 decembrie, femeile între 19 și 45 de ani vor putea cumpăra vaccinul HPV la jumătate de preț

Aşadar, doamnelor şi domnişoarelor programaţi-vă ACUM ! Testaţi-vă la timp! Fiecare secundă contează!

Telefon: 0731.380.246.

În cadrul programului de screening, femeilor le sunt recoltate probe pentru testare Babeş Papanicolau, la grupa de vârstă 24-29 de ani, şi testarea HPV, la grupa de vârstă 30-64 de ani, în vederea depistării leziunilor precursorii ale cancerului de col uterin.

Toate serviciile medicale sunt gratuite

Toate serviciile medicale oferite, respectiv consult de specialitate, testare Babeş Papanicolaou, testare HPV, diagnosticarea precoce a leziunilor displazice ale colului uterin, colposcopie, tratament excizional sau ablativ al leziunilor precanceroase ale colului uterin, suport social şi psihologic, sunt GRATUITE, fiind finanţate în cadrul proiectului.

Citeste și:  Rezidențiat 2023: peste 10.000 de candidați la concursul de intrare în medicină, medicină dentară și farmacie

Proiectul „Program de prevenție, depistare precoce și tratament precoce al cancerului de col uterin, regiunea Centru” are ca obiectiv creșterea accesului la servicii accesibile, durabile și de înaltă calitate, inclusiv asistență medicală și servicii sociale de interes general, prin organizarea de programe de sănătate si servicii orientate către prevenție, depistare precoce (screening) diagnostic și tratament precoce al cancerului de col uterin pentru femeile din regiunea Centru.

Alte articole:   Cătălin Cherecheş a refuzat să fie extrădat în România prin procedură simplificată. Anunţul ministrului Predoiu

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI
Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate