Două noi zboruri charter de pe Aeroportul Internaţional Braşov-Ghimbav

Două noi zboruri charter de pe Aeroportul Internaţional Braşov-Ghimbav

Aeroportul Internaţional Braşov-Ghimbav anunță două noi zboruri charter pentru vara 2024, spre Turcia şi Grecia.

Două noi zboruri charter sunt anunţate pentru vara 2024, de pe Aeroportul Internaţional Braşov, operate de compania JetBee din Cehia, în Antalya şi Creta.

Din oferta verii 2024 nu putea lipsi perla Turciei, Antalya, cu ale sale staţiuni îmbietoare pentru un sejur de neuitat şi insula Creta.

Dacă visaţi cu ochii deschişi la vacanţa de vară, vă invităm să vă planificaţi sejururi în Antalya şi Creta, pornind de pe Aeroportul Internaţional Braşov-Ghimbav.

Două noi zboruri charter sunt anunţate pentru vara 2024, operate de compania JetBee din Cehia:

  •  Antalya – Braşov – Antalya, zboruri în fiecare miercuri, cu aterizare la GHV la ora 09:45 şi decolare spre AYT la ora 10:45;
  •  Heraklion – Braşov – Heraklion, zboruri în fiecare joi, cu aterizare la GHV la ora 17:00 şi decolare spre HER la ora 18:00.

Aşadar, vara 2024 se anunţă spectaculoasă pe Aeroportul Internaţional Braşov, cu 10 zboruri charter pe săptămână, dintre care 6 către Antalya, 2 spre Creta – Heraklion şi câte 1 spre Hurghada (Egipt) şi Hammamet (Tunisia)!„, transmit reprezentanţii AIBG.

Alte articole:   Bărbatul care s-a înecat cu mâncare la un restaurant din Braşov, a murit la spital

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Whatsapp și Telegram !

Distribuie dacă îți place!