Două medalii, una de aur și una de bronz, pentru un polițist din Brașov

Două medalii, una de aur și una de bronz, pentru un polițist din Brașov

În perioada 29 – 31 iulie 2022, inspector de poliție Marius Bucur din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov – Serviciul Pregătire Profesională a participat la Campionatul European de Karate Shotokan (Shotokan Karate – Do International European Federation), campionat ce s-a desfășurat în Olanda.

În cadrul competițiilor, polițistul brașovean Marius Bucur a obținut, împreună cu echipele sale, locul I la kata și locul IV la kumite.

Reușitele sale, alături de echipa sa, au fost răsplătite cu medalia de aur și medalia de bronz.

Inspectorul de poliție Marius Bucur este deținător al centurii negre la karate shotokan 2dan, precum și al unui număr impresionant de medalii de aur, argint și bronz, obținute ca urmare a participării în cadrul campionatelor de karate shotokan, practicând acest sport de la vârsta de 8 ani.

Marius îmbină profesia de polițist cu aceea de instructor de karate și arbitru de karate, iar activitățile desfășurate pentru ceea ce iubește sunt vizibile în rezultatele obținute la marile competiții sportive la care participă.

Inspectoratul de Poliție Județean Brașov îi transmite felicitări polițistului medaliat cu aur, asigurându-l, totodată, de tot sprijinul necesar pentru a continua să acumuleze premii importante în cadrul marilor competiții sportive la care va participa.

Felicitări pentru rezultatele obținute și mult succes în continuare!

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate