Două femei și un bărbat au ajuns în arest după ce au tâlhărit și bătut un bărbat

Două femei și un bărbat au ajuns în arest după ce au tâlhărit și bătut un bărbat

Polițiști din cadrul Poliției Stațiunii Râșnov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „tâlhărie”.

Din cercetările efectuate în cauză a reieșit faptul că, la data de 1 mai 2022, mai multe persoane i-ar fi sustras, prin acte de violență, unui bărbat, în vârstă de 46 ani, telefonul mobil și o sumă de bani, în timp ce se aflau pe raza Stațiunii Râșnov din județul Brașov.

Polițiștii brașoveni au identificat persoanele în cauză, acestea fiind două tinere și un tânăr din Stațiunea Râșnov, județul Brașov.

În 5 mai 2022, polițiștii au efectuat două percheziții la domiciliul persoanelor bănuite de săvârșirea faptei. În baza probatoriului administrat în cauză, cele trei persoane au fost reținute pentru 24 de ore. Aufost introduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

Alte articole:   Titularizare: Primele rezultate la proba scrisă a examenului vor fi afişate astăzi

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărnești. Se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate