Două dosare penale pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor

Două dosare penale pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor

Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Brașov au identificat un bărbat în vârstă de 38 ani, care nu a depus laun armurier autorizat arma neletală, cu destinația autoapărare și arma tip pușcă, pe care le deținea, în termen de 10 zile de la expirarea permisului de armă.

Polițiștii au ridicat armele în vederea continuării cercetărilor și au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”nerespectarea regimului armelor și munițiilor”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

De asemenea, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Brașov au identificat un bărbat în vârstă de 72 ani, care nu a depus la un armurier autorizat arma neletală, cu destinația autoapărare, pe care o deținea, în termen de 10 zile de la expirarea permisului de armă.


Polițiștii au ridicat arma și un număr de 21 cartușe, în vederea continuării cercetărilor și au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”nerespectarea regimului armelor și munițiilor”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor, potrivit I.P.J. Brașov.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   FOTO Suspecţii crimei din Vaslui au fost prinşi la Braşov

Anunţuri mică publicitate