Două bătăi între șoferi pe DN1, în 24 de ore…

Două bătăi între șoferi pe DN1, în 24 de ore…

Aglomerația de pe DN1 a dus ca acest drum național să fie scena unor bătăi între șoferi. Astfel, la Bușteni, dar și la Comarnic, nervii șoferilor au cedat și s-a ajuns să se bată între ei. Printre cei care încercau să calmeze lucrurile, o femeie cu copilul în brațe.

Astfel, mai mulți șoferi s-au bătut pe DN1, la Comarnic, după ce unul dintre ei a depășit o coloană de mașini prin partea dreaptă.

Altercația a durat câteva minute. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru loviri sau alte violențe.

„Astăzi, în jurul orei 10:00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Comarnic au fost sesizați prin apel 112  de către un participant la trafic, despre faptul că pe Drumul Național 1, pe raza localității Comarnic a izbucnit un coflict între mai mulți participanți la trafic. Deplasați la fața locului, polițiștii nu au mai găsit persoanele implicate, acestea continuându-și deplasarea, ulterior procedându-se la oprirea lor în trafic, fiind identificați cu ajutorul semnalmentelor oferite de ceilalți participanți la trafic.

Din primele verificări a rezultat faptul că evenimentul s-a produs în urma unei neînțelegeri privind acordarea priorității de trecere autovehiculelor care au acest drept. Persoanele implicate au fost identificate și conduse la sediul unității de poliție unde a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe. 

Totodată a fost luată măsura sancționării contravenționale conform Legii nr. 61/1991, pentru provocare și participare efectivă la scandal în locuri sau localuri publice, față de cei trei conducători auto cu vârstele de 26, 28 respectiv 42 de ani, cât și față de un pasager în vârstă de 28 de ani.”, a transmis IPJ Prahova.

Alte articole:   Percheziții în județul Brașov, într-un dosar ce vizează obținerea ilegală de fonduri (VIDEO)

Este al doilea incident de acest fel pe DN1 în mai puțin de 24 de ore. Ieri, un șofer a postat imagini cu o altă bătaie în trafic, la Bușteni. Poliţiştii prahoveni fac verificări pentru identificarea celor implicaţi în scandal.

În filmarea apărută duminică pe internet se vede cum mai mulţi bărbaţi se bat cu pumnii şi cu picioarele, în mijlocul străzii. Cel care a postat imaginile pe un grup de Facebook susţine că filmarea a fost realizată duminică, în cartierul Poiana Ţapului din staţiunea Buşteni. 

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Prahova a anunţat că nu au fost depuse plângeri în urma incidentului. Poliţiştii s-au autosesizat în acest caz.

Alte articole:   Târgul volant din Avantgarden, anulat

Foto: Antena 3

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate