Dordeduh și Kistvaen, concerte în Rockstadt

Dordeduh și Kistvaen, concerte în Rockstadt

DordeduhDordeduh se intoarce la Brasov in cadrul unui show special ce are loc vineri, 15 noiembrie la Rockstadt.
Si in cazul in care mai este nevoie de o prezentare, Dordeduh este formatia lui Hupogrammos şi Sol Faur (ex Negură Bunget). De la început, muzicienii şi-au exprimat crezul: ” ţelul nostru este unirea transcendentei cu substanţa materială şi elevarea conştiintei pe cele mai înalte tărâmuri ale spiritului uman printr-un act muzical care să incapsuleze cele mai adânci adevăruri sufleteşti…”

Dordeduh a lansat in 2012 primul album full-length Dar de Duh, prin intermediul labelului Prophecy Prod. Asteptarea acestui produs s-a dovedit a fi prielnica, reactiile fanilor si publicatiilor fiind deopotriva intense, pozitive, incurajatoare, trupa concertand pe teritoriul european alaturi de nume solide ale scenei black metal/avant-garde.

Kistvaen – Trecuta printr-o schimbare de componenta, trupa care detine monopolul in scena din Romania cand vine vorba de black metal depresiv, demonstreaza ca nu si-a pierdut deloc elanul. Cei 3 ani de activitate ai black-erilor au oferit publicului numeroase reprezentatii live, un album pe care se pot gasi invitati notabili, foarte bine primit de public si de presa de profil, cat si un videoclip realizat pentru single-ul Void.

Alte articole:   Peste 180 de arme deținute ilegal, indisponibilizate în primele trei luni ale anului

Concertul incepe la ora 20.00, iar pretul unui bilet este de 20 de lei. Acestea se pot gasi la intrarea in club, in seara evenimentului.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate