Donaţii şi schimburi de cărţi, astăzi, în Piaţa Star

Donaţii şi schimburi de cărţi, astăzi, în Piaţa Star

Brașovenii au ocazia să doneze sau să facă schimb de cărți în Piața Star.

„Parte de carte”, este o inițiativă a Serviciul Public Administrare Piețe Brașov de donaţii și schimburi de cărți.

Evenimentul se va desfășura sâmbătă, 27 ianuarie, în intervalul orar 11.00- 15.00, la Piața Star.

Vă invităm sâmbătă, 27 ianuarie 2024, în Hala Pieței Star (interior) pentru o călătorie literară care se dorește a apropia, inspira, motiva și ghida în procesul de (auto) cunoaștere și formare, în intervalul orar 11.00- 15.00.

Invitația se adresează tuturor pasionaților de literatură, fără limită de vârstă.

Pentru că dreptul la educație și accesul la carte nu ar trebui să fie un privilegiu, te invităm să donezi sau să schimbi cărți. Așteptăm pasionații de beletristică, tehnică, enciclopedie, dicționare, critică și studii, cărți pentru copii, dezvoltare personală, etc., să ne fie alături în această călătorie.

Așa cum v-am obișnuit, cafeaua, ceaiul și ciocolata caldă vor fi din partea casei. Vă așteptăm cu voie bună și cu speranța că, dăruind o carte , dăruiești speranță.

Dacă vrei să participi activ la evenimentul nostru, ne poți contacta la nr. de telefon 0729/428376, e-mail blaj@pietepublice.ro sau pe pagina noastră de Facebook în perioada 08.01.2024-23.01.2024 pentru o mai bună organizare a spațiului„, transmit organizatorii.

Alte articole:   FOTO Un autocar cu zeci de pasageri a ars complet, pe podul peste Dunăre de la Brăila

Potrivit Serviciului Public Administrare Pieţe Braşov, au primit, direct la sediu, zeci de cărţi din diverse domenii, de la braşoveni care nu pot participa la eveniment.

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Whatsapp și Telegram !

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate