Doi tineri au ajuns în arest după ce au furat biciclete

Doi tineri au ajuns în arest după ce au furat biciclete

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Secția 3 Poliție efectuează cercetări pentru comiterea unor infracțiunii de “furt”, cu persoanele bănuite în stare reținere, după ce ar fi sustras biciclete din uscătorul unui imobil.

La data de 15 septembrie a.c., polițiștii brașoveni au primit o sezizare de la proprietarul unui imobil, situat în municipiul Brașov, în care se reclama faptul că, peste noapte, în camera uscătorului s-a pătruns forțat, iar din acest spațiu au fost sustrase două biciclete și două karturi cu pedale.

După sesizarea primită, polițiștii au efectuat investigații și au stabilit că, la aceeași dată, în jurul orei 02.00 dimineața, persoane necunoscute ar fi pătruns în imobil prin escaladarea geamului, de unde au sustras bunurile semnalate.

Alte articole:   Ministrul Economiei: Ţinta exporturilor României pentru anul acesta este de 100 de miliarde de euro

Verificările au dus la identificarea celor bănuiți, stabilindu-se că aceștia sunt doi tineri, din localitățile Racoș și Măierus, județul Brașov.

De asemenea, în urma activităților desfășurate, polițiștii au recuperat bunurile sustrase, urmând a fi returnate persoanelor vătămate.

În cauză, față de materialul probator existent, a fost dispusă reținerea celor doi tineri bănuiți de comiterea furtului pentru o perioadă de 24 de ore și introducerea acestora în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Brașov.

Cercetările sunt continuate de polițiștii brașoveni, dosarul fiind instrumentat sub coordonarea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea întregului dosar.

Alte articole:   Meteorologii au prelungit CODUL ROȘU de caniculă pentru perioada 15-16 iulie

 

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate