Doi polițiști din Brașov au ajutat o femeie să nască

Doi polițiști din Brașov au ajutat o femeie să nască

„-Domnu’ Manu, veniți că naște soția și se simte foarte rău! Nu știu ce să fac! Ajutați-mă!”

Așa a decurs discuția dintre un viitor tată, disperat că nu își poate ajuta soția și colegul nostru, agent principal de poliție Cîndea Emanuel din cadrul Secției de Poliție Rurală Feldioara – Postul de Poliție Măieruș.

Imediat după apel, agentul principal de poliție Cîndea Emanuel, împreună cu al său coleg, agent de poliție Regulă Andrei, s-au deplasat la locuința viitorilor părinți, unde, văzând starea în care mămica se afla, au hotărât că e necesară transportarea de urgență a acesteia la o unitate medicală.

Ajunși cu femeia lângă autospeciala de poliție, aceasta le-a comunicat colegilor noștri că cel mic este nerăbdător să ajungă pe lume, astfel, au revenit în interiorul locuinței, unde, fiind în apel telefonic cu cadrele medicale, colegii noștri au reușit să o ajute pe femeie să nască.

Alte articole:   Ședință deîndată: Consiliul Județean vrea exproprierea terenurilor pentru ocolitoarea mare a Brașovului

La scurt timp au ajuns cadrele medicale, care au preluat-o pe proaspăta mămică și i-au transportat atât pe ea, cât și pe cel mic, la o unitate medicală, în vederea efectuării investigațiilor medicale de specialitate.

Au trecut aproape 10 luni de atunci, iar acum, domnu’ Manu și Andrei se întâlnesc adesea cu familia fericită, având sufletul plin cu bucurie, știind că au contribuit la aducerea pe lume a unei vieți, aceștia având și aprecierea cetățenilor pentru modalitatea în care își desfășoară activitatea.

Agentul principal de poliție Cîndea Emanuel și agentul de poliție Regulă Andrei sunt o dovadă a faptului că umanitatea nu s-a pierdut, că polițistul trebuie să fie în permanență pregătit să intervină în orice situație, iar în cazul de față, avem doi oameni modești, respectuoși și apreciați de cetățenii printre care se află zilnic!

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate