Doi minori din Săcele au tăiat și furat 21 de arbori

Doi minori din Săcele au tăiat și furat 21 de arbori

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Săcele efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „tăierea fără drept de arbori din fondul forestier național” și „furtul de arbori care au fost tăiați din fondul forestier național”.  

În fapt, la data de 12 septembrie 2022, în jurul orei 17.30, polițiștii au fost sesizați de către reprezentantul unui ocol silvic situat pe raza municipiului Săcele, județul Brașov, cu privire la faptul că mai multe persoane de sex masculin ar fi sustras mai mulți arbori din fondul forestier.

Polițiștii au identificat persoanele în cauză ca fiind doi tineri, în vârstă de 14 ani și 16 ani, din municipiul Săcele, județul Brașov, care ar fi tăiat, fără drept, 21 de arbori din fondul forestier, iar ulterior i-ar fi sustras.

Alte articole:   Cele mai multe prostituate înregistrate legal în Germania sunt românce

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor. 

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate