Doi bărbați, sancționați de polițiști pentru furt de lemne

Doi bărbați, sancționați de polițiști pentru furt de lemne

Polițiști din cadrul Serviciului de Ordine Publică Brașov au depistat în trafic un bărbat, în vârstă de 34 ani, care transporta cu o autoutilitară cantitatea de 0.33 mc cherestea rășinoase, fără a deține aviz de însoțire al mărfii conform prevederilor legale.

,,Bărbatul a fost sancționat contravențional, iar materialul lemnos a fost confiscat.
De asemenea, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au aplicat o sancțiune contravențională societății comerciale, care a expediat materialul lemnos, pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 171/2010-Rep.

La aceeași dată, 30 martie, polițiștii au depistat un alt bărbat, care transporta cu o autoutilitară cantitatea de 0.36 mc cherestea rășinoase fără a deține aviz de însoțire al mărfii.


Acesta a fost sancționat contravențional, iar cantitatea de material lemnos a fost confiscată.

Totodată, polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de ,,fals în înscrisuri sub semnătură privată”, întocmind dosar penal, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor, potrivit purtătorului de cuvânt al I.P.J. Brașov, subcomisar Alina Ivan.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate