Doi bărbați au fost prinși de jandarmi după ce au furat mai multe bunuri

Doi bărbați au fost prinși de jandarmi după ce au furat mai multe bunuri

În data de 29.12.2020, la ora 06.50, în municipiul Brașov, un echipaj de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile ,,Burebista’’ Brașov, aflat în executarea acțiunilor specifice de prevenire și limitare a răspândirii virusului SARS COV2, a observat doua persoane care aveau un comportament suspect și care aveau asupra lor un bagaj voluminos.


Jandarmii au procedat la legitimarea acestora pentru a le putea stabili indentitatea. Ca urmare a verificărilor s-a constatat că este vorba despre doi bărbați cu vârsta de 26, respectiv 33 de ani.


Fiind întrebați ce anume transportă, aceștia nu au putut justifica proveninența bunurilor aflate asupra lor. În urma dialogului cu jandarmii, cele doua persoane au declarat că bunurile au fost sustrase dintr-o anexă a unei gospodării din cartierul Tractorul.


Pe numele acestora s-au întocmit actele de sesizare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, prevăzută de art. 228 Cod Penal. Cercetările în acest caz au fost preluate de către polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate