Doi bărbați acuzați de înșelăciune și furt calificat au fost arestați preventiv!

Doi bărbați acuzați de înșelăciune și furt calificat au fost arestați preventiv!

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Biroul de Investigații Criminale efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “furt calificat” și ”înșelăciune”.

În fapt, polițiștii au fost sesizați de către o femeie din municipiul Brașov, cu privire la faptul că, în timp ce se afla la domiciliul său, ar fi fost abordată de către două persoane necunoscute, de sex masculin, care, prin folosirea de calități mincinoase, respectiv, sub pretextul că sunt angajați ai unei societăți de furnizare gaze, ar fi pătruns în imobilul său și ar fi sustras o sumă de bani.

Cu ocazia cercetărilor efectuate în cauză, polițiștii au identificat și depistat autorii faptei, aceștia fiind doi bărbați, în vârstă de 26 ani, respectiv 61 ani din județul Brașov.

          În urma probatoriului administrat în cauză, cei doi bărbați au fost reținuți și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, ulterior, instanța dispunând măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile.

          În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate