DNA Brașov face angajări. Ce criterii trebuie îndeplinite de candidați

DNA Brașov face angajări. Ce criterii trebuie îndeplinite de candidați

Direcția Națională Anticorupție (DNA) scoate la concurs 20 de posturi în structurile teritoriale şi în cea Centrală.

DNA organizează la data de 25 octombrie 2021, ora 10,00 la sediul din str. Știrbei Vodă, nr.79-81, sector 1, București, concurs pentru promovarea în funcții de execuție a personalului auxiliar de specialitate la instanțe și parchete superioare, după cum urmează:

 • 6 posturi la nivel central;
 • 14 posturi la nivel teritorial, câte unul în cadrul fiecărui serviciu teritorial (ST Alba Iulia, ST Bacău, ST Brașov, ST Cluj, ST Constanta, ST Craiova, ST Galați, ST Iași, ST Oradea, ST Pitești, ST Ploiești, ST Suceava, ST Târgu Mureș, ST Timișoara).

La concurs pot participa grefierii de la curțile de apel și parchetele de pe lângă curțile de apel, potrivit dispozițiilor Hotărârii Plenului Consiliului Superior al Magistraturii nr.72/21.01.2016 si Hotărârii Plenului Consiliului Superior al Magistraturii nr. 1499/22.11.2016.

Alte articole:   Pe 1 Decembrie se aprind luminiţele de Crăciun la Victoria

Concursul constă în susținerea următoarelor probe:

 • 1. Proba scrisă, constând în verificarea cunoștințelor teoretice din tematica și bibliografia, anexate;
 • 2. Proba practică, constând în verificarea cunoștințelor de operare pe calculator.

Potrivit art. 11 din Regulamentul privind organizarea și desfășurarea concursului sau examenului pentru definitivarea în funcție, promovarea în grade sau trepte profesionale superioare în cadrul aceleiași instanțe sau aceluiași parchet, precum și în funcții de execuție a personalului auxiliar de specialitate la instanțe și parchete superioare, aprobat prin Hotărârea Plenului Consiliului Superior al Magistraturii nr.181/2007, cu modificările și completările ulterioare, și dispozițiilor Hotărârilor Plenului Consiliului Superior al Magistraturii nr.72/21.01.2016 si nr.1499/22.11.2016, poate participa la concurs personalul auxiliar de specialitate care îndeplinește următoarele condiții:

 • a) are o vechime de cel puțin 3 ani în funcția de grefier la curtea de apel sau parchetul de pe lângă curtea de apel, termenul de 3 ani calculându-se de la data deciziei de numire în funcția de grefier la curtea de apel sau parchetul de pe lângă curtea de apel;
 • b) are calificativul „Foarte bine” în ultimii 3 ani;
 • c) nu a fost sancționat disciplinar după acordarea ultimului calificativ.
Alte articole:   Primăria Slatina a amenajat un adevărat safari cu girafe, elefanți și lei lângă bradul de Crăciun

Dosarele de concurs se depun la Serviciul resurse umane, perfecționare profesională și documentare din cadrul Direcției Naționale Anticorupție, de la sediul din str. Valter Mărăcineanu, nr. 1-3, sector 1, București, până cel târziu la data de 11 octombrie 2021, ora 16,00 și trebuie să cuprindă următoarele acte:

 • a) cerere de înscriere;
 • b) raport prin care se constată îndeplinirea condițiilor prevăzute de art. 11 din regulament, întocmit de compartimentul de specialitate al instanței sau parchetului unde candidatul își desfășoară activitatea;
 • c) curriculum vitae;
 • d) orice alte acte considerate relevante.

Informațiile mai sus-menționate, tematica și bibliografia de concurs sunt publicate pe pagina de internet a Direcției Naționale Anticorupție la adresa www.pna.ro, precum și la sediul Direcției Naționale Anticorupție.

Alte articole:   Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie şi Boli Infecţioase Braşov rămâne cu acelaşi manager

Informații suplimentare se pot obține la numărul de telefon 021.312.14.97/ int. 2660, 2677 și 2657; informațiile privind modificarea orei și locației desfășurării concursului (dacă va fi cazul) se vor anunța în timp util.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate