DN73A a fost închis circulaţiei pe o bandă, în Poiana Mărului

DN73A a fost închis circulaţiei pe o bandă, în Poiana Mărului

DN73A  a fost închis circulaţiei pe o bandă, în Poiana Mărului, pentru lucrări de refacere în urma inundaţiilor.

Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri (DRDP) Braşov a demarat lucrările de refacere a DN73A, în Poiana Mărului, astfel Drumul naţional va fi închis circulaţiei pe o bandă .

Potrivit DRDP Braşov, viiturile extrem de puternice de anul trecut au distrus mai multe ziduri de sprijin şi au spălat baza drumului pe porţiuni de zeci de metri.

Astfel, amenajările avariate de inundaţii în vara anului trecut vor fi reconstruite în totalitate în următoarele săptămâni.

Au început lucrările de refacere a corpului drumului pe DN73A, în PoianaMărului.

Viiturile extrem de puternice de anul trecut au distrus mai multe ziduri de sprijin și au spălat baza drumului pe porțiuni de zeci de metri.

Amenajările avariate de inundații în vara anului trecut vor fi reconstruite în totalitate în următoarele săptămâni.

Având în vedere că lucrările necesită închiderea circulației pe o bandă, ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă rugăm să circulați cu prudență în zona șantierului”, a transmis DRDP Braşov

Alte articole:   15.000 de lei, ajutor de la stat pentru creşterea natalităţii în România. Partenerii străini, acceptaţi în program

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Whatsapp și Telegram !

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate