DN73, închis din cauza arborilor căzuți

DN73, închis din cauza arborilor căzuți

Autoritățile au luat decizia închiderii traficului pe DN73A, între Râșnov și Predeal, din cauza arborilor căzuți pe carosabil.

Reprezentanții DRDP Brașov spun că a fost necesară restricționarea traficului pentru îndepărtarea arborilor de pe carosabil în condiții de siguranță. Traficul va fi închis până la ora 12.00.

Pe DN73A am restricționat traficul începând cu ora 8:00, până la ora 12:00, din cauza faptului că sunt arbori căzuți pe partea carosabilă și pentru a nu periclita absolut deloc siguranța participanților la trafic, pentru înlăturarea arborilor este mult mai bine să facem acest lucru pe un trafic blocat. Încercăm să ne mișcăm cât se poate de repede. Colegii noștri deja acționează, utilajele de deszăpezire sunt prezente pe tot sectorul, ca în momentul în care eliberăm partea carosabilă de arbori să putem reda circulația”, a declarat directorul DRDP Brașov, Tudor Duțu.

Alte articole:   Ioana Henegar, la „Culisele Zilei cu Sebastian Dan”

Sursă: DRDP Brașov

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Whatsapp și Telegram !

Distribuie dacă îți place!