Din acest an se lansează Concursul de cultură și educație financiar-contabilă pentru elevi

Din acest an se lansează Concursul de cultură și educație financiar-contabilă pentru elevi

Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România (CECCAR) anunță că începând din acest an se lansează Concursul de cultură și educație financiar-contabilă!

Competiția este organizată de Ministerul Educației, prin inspectoratele școlare, în colaborare cu CECCAR și Colegiul Economic „Virgil Madgearu” din București.

Concursul, desfășurat la nivel județean și național, se adresează elevilor din clasa a XI-a, liceu, filieră tehnologică, profil Servicii, calificarea profesională Tehnician în activități economice, din învățământul preuniversitar de stat și particular.

Etapa județeană va fi organizată în data de 28 aprilie la Colegiul Național Economic ”Andrei Bârseanu” Brașov,  iar cea națională în data de 17 iunie la Colegiul Economic „Virgil Madgearu” din București.

CECCAR și-a asumat rolul de promotor al educației financiar-contabile în rândul noilor generații în parteneriat cu liceele de profil. În județul Brașov există cinci unități școlare cu nivelul liceal care oferă formare inițială pe această calificare:

Colegiul Național ‘Aprily Lajos’ Brașov

Colegiul Național Economic ‘Andrei Bârseanu’ Brașov

Liceul ‘Petru Rareș’ Feldioara

Liceul ‘Sextil Pușcariu’ Bran

Liceul Tehnologic ‘Dr. Ioan Șenchea’ Făgăraș

CECCAR filiala Brașov alături de Inspectoratul Școlar Județean Brașov și Consiliul Județean Brașov, s-au implicat activ în acest demers acordând sprijin logistic și material pe perioada întregului concurs.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate