DEZVĂLUIRE! Năstrușnicul dinamovist Ion Țiriac visa să mute Dinamo la Tărlungeni!

DEZVĂLUIRE! Năstrușnicul dinamovist Ion Țiriac visa să mute Dinamo la Tărlungeni!

Efectiv nici nu știi cum să reacționezi la o asemenea dezvăluire. Care nu a fost făcută de oricine, ci de un fost fotbalist de mare valoare al României, manager cu experiență la nivel înalt, om de o seriozitate și o rigurozitate rare, recunoscute unanim de toată lumea, inclusiv de adversari și rivali. Doar nu degeaba i se mai spune și „Neamțul”. Este vorba de Ionuț Lupescu, preşedinte onorific al Clubului Sportiv Dinamo.

Implicat în dezvoltarea și modernizarea grupării sale de suflet, brand cu renume internațional, acesta a vorbit pentru Pro Sport despre infrastructura sportivă de care clubul Ministerului de Interne va dispune în viitorul apropiat. La priorități apare, bineînțeles, complexul în care va ființa Academia de fotbal. La acest capitol, Lupescu a făcut o mărturisire la care nu știi ce reacției să ai: de amuzament sau de regret, de uimire sau de normalitate – având în vedere omul cu năstrușnica idee. Adică Ion Țiriac, filantropul care își propovăduiește cu generozitate verbală dinamovismul cu fiecare prilej.

Alte articole:   Până la urmă, de ce sunt ținute la secret informațiile esențiale despre patinoarul fantomă al lui Țiriac?

„Vrem să sensibilizăm oameni pentru a investi în Dinamo. Vrem să reconfigurăm și velodromul (n.r. – din București, de lângă stadionul din Ștefan cel Mare), pe care să-l avem și pentru fotbal și pentru rugby. Am venit cu inima deschisă. Am făcut pentru că eu cred în parcul sportiv. Domnul Țiriac ne spunea acum o lună să ne mutăm la Tărlungeni. Încă mai există astfel de oameni. Parcul sportiv să arate pentru toate sporturile, iar sportivii să aibă condiții, să dea cel mai bun randament”, a declarat Lupescu (președinte onorific CS Dinamo București).

Nu se știe dacă în ultima vreme fostul tenismen a făcut o fixație pentru Brașovul natal. Dar cert este că i-a reușit cu brio să fie în centrul atenției. Ba cu patinoarul „pe moca” în care nici copiii de grădiniță nu cred, ba cu săli de scrimă, gimnastică și judo întreținute de la bugetul public al țării, prin intermediul Comitetului Olimpic și Sportiv Român (COSR), ba cu desele-i declarații de afiliere la Dinamo și fotbalul în roșu și alb. Oare ce ne-o mai coace magnatul mustăcios?

Distribuie dacă îți place!