S-a deschis hipermarketul discount ATAC, în locul Auchan Brașov Vest. Prețuri mici permanent la mii de produse!

1 - Auchan Atac - Brasov

S-a deschis magazinul ATAC Hiper Discount by Auchan pe Șoseaua Cristianului, nr. 5, în cartierul Bartolomeu, în locul hipermarketului Auchan Brașov Vest și trebuie să-l vizitezi!

De ce e ATAC diferit față de magazinele Auchan?

Cu sloganul „Jos cu prețurile!”, ATAC propune o strategie agresivă de prețuri mici zi de zi la mii de produse, datorită optimizărilor de costuri, manipulării la palet și bax, reducerea cheltuielilor de decorațiuni și publicitate, vânzarea volumelor mărite.

Mai mult, prețurile multor produse din magazinul ATAC scad pe măsură ce cumperi o cantitate mai mare. De exemplu, prețul pentru o sticlă de ulei de floarea soarelui Bunica, 1 L este de 6,49 lei/buc, însă dacă cumperi 3 bucăți, prețul / bucată scade la 6,29 lei, iar dacă cumperi 6 bucăți, prețul / bucată devine 5,79 lei.

Alte articole:   Indemnizațiile pentru copiii şi adulţii cu handicap grav, majorate

În noul ATAC Hiper Discount vei găsi tot ce ai nevoie pentru tine și familia ta sau pentru afacerea ta: o gamă largă de produse alimentare – fructe și legume proaspete, lactate, carne proaspătă, pește proaspăt, produse de băcănie, dar și detergenți și produse de curățenie, produse cosmetice și de îngrijire, băuturi alcoolice, răcoritoare, și alte produse nealimentare.

Redăm în continuare câteva exemple de prețuri de zi cu zi disponibile în ATAC:

  • Cafea măcinată Tchibo Exclusiv, 250 G: 9,99 lei/1 buc sau 8,99 lei/buc la 3 bucăți achiziționate
  • Cașcaval clasic Hochland 450 g: 17,89 lei/1 buc sau 15,99 lei/buc la 3 bucăți achiziționate
  • Almette smântână Hochland, 150 g: 6,49 lei/1 buc sau 5,99 lei/buc la 3 bucăți achiziționate
  • Deroni orez pilaf 1kg,: 5,69 lei/1 buc sau 5,49 lei/buc la 3 bucăți achiziționate sau 4,99 lei la 10 buc achiziționate
  • Dove deo 150 ml: 11,59 lei/buc sau 10,99 lei/buc la 3 bucăți achiziționate sau 9,99 lei/buc la 6 bucăți achiziționate
  • Bere Ursus blondă sticlă (5 + 1 x 0, 33 l): 18,99 lei/1 pachet sau 17,99 lei/pachet la 2 pachete achiziționate
  • Calgon pudră anti calcar 500g: 10,99 lei/1 buc sau 9, 99 lei/buc la 3 bucăți achiziționate
Alte articole:   Foştii şefi ai SRI Florian Codlea şi Dumitru Dumbravă, sub control judiciar pe cauţiune. Cei doi, acuzați de trafic de influență și spălare de bani

Mii de astfel de prețuri mici te așteaptă zi de zi în ATAC hiper discount.

În plus, dacă deții un card de fidelitate MyCLUB Auchan sau MyBusiness CLUB Auchan, poți să-l utilizezi și în ATAC, unde beneficiezi de oferte speciale la o selecție de produse.

Vino să vezi noul magazin ATAC, deschis zilnic între orele 07:00 – 22:00 și descoperă o parte din prețurile mici, în catalogul ATAC, disponibil aici: https://cloud.news.auchan.ro/catdisc .

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Whatsapp și Telegram !

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate