Deputatul Marian Rasaliu: „Viceprimarul din Moieciu și un consilier local din Sânpetru vor candida din partea PSD pentru funcția de primar” (VIDEO)

Deputatul Marian Rasaliu: „Viceprimarul din Moieciu și un consilier local din Sânpetru vor candida din partea PSD pentru funcția de primar” (VIDEO)

Președintele Executiv al Organizației Județene Brașov a PSD, deputatul Marian Rasaliu, a prezentat astăzi, într-o conferință de presă, trei candidaturi din partea PSD la funcția de primar al localităților Sânpetru, Moieciu și Bran.

Pentru funcția de primar al comunei Sânpetru din partea social-democraților va candida Sebastian Poiană, consilier local în comuna Sânpetru, ales pe listele PNL în 2020, fost viceprimar al acestei localități în mandatul 2016-2020.

La Moieciu, pe listele PSD va candida pentru funcția de primar Radu Nan, viceprimar cu atribuții de primar al acestei localități, ales pe listele PNL în 2020.

Rareș Rădăcină, fost primar și viceprimar ales pe listele PSD ale localității Bran, este candidatul pentru funcția de primar al localității Bran din partea PSD.

Aici au găsit o echipă deschisă, au găsit aici o echipă hotărâtă să facă treabă în județul Brașov, să-și ducă proiectele în noi, vor găsi un sprijin prin a-și continua proiectele pe care le-au început. Pe cei pe care i-ați văzut astăzi aici, mă refer la domnul Nan, mă refer la domnul Poiană, mă refer la colegul nostru, la prietenul meu, Rareș Rădăcină de la Bran, sunt oameni care au lucrat în administrație, sunt oameni de administrație, sunt oameni care au gestionat și au generat proiecte pentru localități și pentru locuitorii din aceste localități, de unde provine fiecare„, a declarat deputatul Marian Rasaliu, Președintele Executiv al Organizației Județene Brașov a PSD.

În cadrul conferinței de presă, deputatul Marian Rasaliu a subliniat faptul că organizația județeană PSD Brașov are în permanență ușa deschisă atât pentru cei care doresc să facă politică și administrație, cât și pentru cei care vor să candideze la alegerile din acest an sub sigla PSD.

„Pentru PSD, importanți sunt oamenii și proiectele care le fac viața mai bună! Ușa Partidului Social Democrat este în permanență deschisă pentru oameni care și-au demonstrat valoarea. Forța unei organizații este dată de forța membrilor săi și noi, la Brașov, ne mândrim cu unii dintre cei mai tineri și mai muncitori primari din țară: Mihai Câmpeanu la Codlea, Alexandru Igrișan la Zărnești, Camelia Bertea la Victoria, Gheorghe Sucaciu la Făgăraș, Sergiu Arsene la Bod, Marius Doda la Vulcan, Cătălin Perșoiu la Poiana Mărului, Tiberiu Chirilaș la Vama Buzăului. În spatele acestor oameni de administrație se află multă muncă, proiecte derulate pentru educație, sănătate, infrastructură, proiecte pentru oameni”, a adăugat deputatul.

 

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate