„De la operă şi operetă la muzica de cameră”, la Muzeul Casa Mureşenilor

„De la operă şi operetă la muzica de cameră”, la Muzeul Casa Mureşenilor

Opera Braşov şi Muzeul „Casa Mureşenilor” Braşov vă invită miercuri, 20 februarie 2019, ora 17.00, la „Recitalul de la ora cinci” – De la operă şi operetă, la muzica de cameră.

Evenimentul muzical va fi susținut, în prima parte, de artistele Operei Brașov: Nicoleta Chirilă – soprană, Lăcrămioara Schuller – soprană, Gabriela Hazarian – mezzosoprană, alături de Nora Vlad – actriță și Simona Patriche – pianistă.

Programul recitalului solistelor Operei Brașov este compus din momente muzicale din operele „Italianca în Alger” de G. Rossini și „Xerxes” de G.F. Händel, din operetele „Voievodul țiganilor” și „Liliacul” de J. Strauss, „Rodica” de N. Petri și din filmul „Anastasia”.

Alte articole:   Vinerea Mare. Răstignirea, moartea și îngroparea Mântuitorului Iisus Hristos 

În a doua parte a recitalului, Anca Preda – pian, Marius Ciulică – oboi, Emil Lancea – clarinet, István Lászlo – fagot, Liviu Săvuță – corn vor oferi un program de muzică de cameră, alcătuit din „Trei romanțe pentru oboi și pian” de R. Schumann și „Cvintetul op. 16 în Mi bemol major pentru pian și suflători” de L. van Beethoven.

Intrarea se face pe bază de bilete care se achiziţionează la intrarea în sala de concert a muzeului.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate