“Curățăm România” a ajuns la Brașov. Acțiune de curățenie în mai multe zone din municipiu 

“Curățăm România” a ajuns la Brașov. Acțiune de curățenie în mai multe zone din municipiu 

Brașovenii sunt invitați să partcipe la o amplă acțiune de curățenie pe Tâmpa, pe Dealul Melcilor, ,,La Iepure”, la Pietrele lui Solomon, dar și în alte zone din municipiu. 

Primăria Brașov se alătură campaniei naționale privind ecologizarea zonelor afectate de deșeuri “Curățăm România”, proiect derulat de Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, campanie care se desfășoară sub sloganul „O țară fără deșeuri abandonate!“ 

Având în vedere că de-a lungul timpului s-au primit mai multe sesizări cu privire la deșeurile din pădurile de lângă Brașov, Primăria Municipiului Brașov va organiza în 16.04.2022 și 30.04.2022 o acțiune amplă de curățenie în aceste zone. 

Astfel, în 16 aprilie acțiunea de salubrizare va avea loc pe Dealul Melcilor și Tâmpa, iar în 30 aprilie se va derula Drumul Forestier Crucur, zona “La Iepure” și la Pietrele lui Solomon. 

Alte articole:   Caravana Metropolis: Șase seri cu filme în aer liber, în Parcul Titulescu

La această acțiune sunt invitați, alături de reprezentanții Municipalității, cetățeni, reprezentanți a altor instituții publice comunităților locale, ONG-uri și operatori de salubrizare. 

La această acțiune și-au anunțat prezența reprezentanții Agenției Naționale pentru Protecție a Mediului și cei ai Agenției Naționale pentru Arii Naturale Protejate. 

Vă reamintim că, în data de 4 aprilie, ministrul mediului, Tánczos Barna, a lansat la Campania Națională „Curățăm România!”, campania care se desfășoară până la data de 4 mai 2022, sub sloganul „Vrem o țară fără deșeuri abandonate!”. 

Campania se derulează cu sprijinul Asociației Comunelor din Romania (ACoR), Asociației Orașelor din România (AOR), Asociației Municipiilor din România (AMR), dar și prin implicarea Companiilor Naționale – CNAIR, CFR și a instituțiilor din subordinea/coordonarea MMAP – AFM, ANAR, RNP-Romsilva, GNM, ANPM, ARBDD. 

Alte articole:   Meteorologii au prelungit CODUL ROȘU de caniculă pentru perioada 15-16 iulie

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICIDistribuie dacă îți place!

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate