Cum a fost la „Let’s Do It Romania!“? Scrie-ne şi trimite-ne o poză!

Cum a fost la „Let’s Do It Romania!“? Scrie-ne şi trimite-ne o poză!

Foto: Let's Do It Romania

Braşovul a reuşit să adune aproximativ 16.000 de voluntari înainte de începerea acţiunii Let’s Do It Romania. Pe adresa redactiei – newsbvro@gmail.com – am primit veşti de la elevii Şcolii generale „Iacob Mureşianu“ din Braşov.

Ai participat la acţiune? scrie-ne câteva rânduri şi trimite-ne o poza, pe care le vom publica în scurt timp!

„Elevii Școlii Generale «Iacob Mureșianu», coordonați de dascălii Alina Tudor, Carmen Ferțu, Daniela Danu, Violeta Gârbacea și Dorin Temciuc,  au participat la o acțiune de igienizare a orașului, desfășurată în cadrul cunoscutului proiect – Let’s Do It Romania! – care adună de fiecare dată un număr mare de voluntari care- și doresc să trăiască într-un mediu mai curat. «Înarmați» cu mănuși, saci de gunoi și dorința de a asigura un mediu mai curat pentru ei și pentru comunitate, elevii clasei a III a B, coordonați de dascălul Alina Tudor, au curățat exemplar o suprafață destul de mare situată în zona Șprenghi. Alături de elevi, au fost părinții dornici să le demonstreze copiilor că astfel de acțiuni sunt menite să le asigure un viitor mai bun intr-un mediu mai puțin poluat, și totdată mai pritenos. Celelalte «comando-uri» de elevi ai Școlii Generale «Iacob Mureșianu» și-au îndeplinit misiunea de voluntari ai curățeniei, în zona «După Ziduri», unde au descins sub comanda dascălilor care, au dat acțiunii importanța cuvenită, în condițiile în care mediul  înconjurător are din ce în ce mai multă nevoie de grija noastră, a tuturor“, ne-a scris un părinte.

Ion Gontea, în „luptă“ cu gunoiale

De la Codlea, un „paparazzi“ ne-a trimis o poză cu prefectul Ion Gonţea. Care nu dădea ordine, ci a trecut la munca de jos, fără să dea semne că a venit ca voluntar din obligaţie…

Alte articole:   România, pe primul loc atât la exportul, cât și la importul de semințe de floarea soarelui.

 

 

 

 

 

 

Grădiniţa Codlea

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Liceul Teoretic Codlea

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Şcoala Generală nr. 3 Codlea

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Şcoala de Arte şi Meserii Codlea

 

 

 

 

 

 

 

Deţinuţii de la Penitencioarul Codlea, în zona Vulcăniţa

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate