CSM Râmnicu Vâlcea – FC Braşov 0-0. Unirea Tărlungeni a pierdut cu Chindia Târgoviște cu scorul de 0-1

CSM Râmnicu Vâlcea – FC Braşov 0-0. Unirea Tărlungeni a pierdut cu Chindia Târgoviște cu scorul de 0-1

fc brasovRâmnicu Vâlcea – FC Braşov: 0-0. Remiza care amână calificare în play-off până în ultima etapă. Manole a ratat incredibil în ultimul minut

Aflate în revenire de formă în acest final de sezon regulat tensionat, CSM Râmnicu Vâlcea şi FC Braşov s-au întâlnit în penultima etapă a returului şi nu aveau altă variantă decât victoria pentru a mai spera la play-off. Despărţite de un punct în clasament şi situate la graniţa dintre play-off şi play-out, cele două echipe nu-şi permitea paşi greşiţi dacă vor să se lupte apoi pentru promovare.

FC Braşov, deşi trece printr-o situaţia foarte delicată din punct de vedere financiar, e aproape de faliment, însă şi-a convins jucătorii să joace pentru ei, pentru viitorul lor, iar în ultimele trei jocuri au obţinut 7 puncte, rezultate care menţin echipa în prima parte a clasamentului. DIN păcate, au ratat în ultimul moment victoria.

Alte articole:   Adrian Vestea şi-a depus, oficial, candidatura pentru Consiliul Judeţean Braşov

În minutul 90+2 Manole scapă singur cu Fildan, pătrunde în careu şi trimite din 10 metri direct în portar, ratând o mare situaţie ca FC Braşov să câştige. Mingea este respinsă şi ajunge în cele din urmă la Rusu, care pătrunde pe dreapta, se apropie de colţul careului de 6 metri şi este busculat din spate de un fundaş al vâlcenilor, iar mingea este reţinută de Fildan. Rusu cere penalty, dar arbitrul iar nu acordă nimic. Partida s-a încheiat cu un scor alb.

unirea tarlungeniUnirea Tărlungeni – Chindia Târgoviște:  0-1. Echipa din Tărlungeni a pierdut pe teren propriu în fața Chindiei.  Primarul Tarlungeniului si presedinte de onoare al clubului Unirea, Iosif Kiss, si-a continuat nemultumirea la adresa posibilei participari a Metalului Resita in play-out-ul Ligii a II-a.

Alte articole:   FOTO S-a deschis primul lot din Transapuseana

„Am inceput bine meciul cu Chindia, am jucat bine in prima parte, dar in repriza a doua Cherchez ne-a taxat. Avem probleme la finalizare. Jucatorii de fotbal, astazi, se duc pe promisiuni, nu pe valoare, ca in vremea comunismului. Bihorul va termina pe locul 12 si va trebui sa fie programata in play-out, nu Metalul Resita. Si sa piarda acolo toate meciurile cu 0-3. Ar trebui sa se respecte criteriul sportiv, iar Resita e pe locul 13 si Bihorul pe 12, inaintea lor. I-am explicat domnului Auras Brasoveanu situatia. Este loc de interpretare, dar ei o sa faca asa cum stiu ei mai bine. Eu va spun ca situatia mea este foarte buna! Ce folos ca ASA Tg Mures si Petrolul sunt in Liga I, dar sunt in insolventa? Intrebati pe jucatorii mei daca am vreo datorie, intrebati la bugetul statului daca am vreo datorie! La Cluj, de sase luni nu sunt platiti jucatorii! Daca s-a hotarat o singura serie in Liga a II-a, pai sa ramana una singura! Eu nu vreau sa fie partas la magarii!”, a declarat Iosif Kiss, in emisiunea „Fotbal la matineu”.

Alte articole:   Librăria Șt. O. Iosif și-a redeschis porțile
Distribuie dacă îți place!