Cros umanitar la Cristian, pentru salvarea vieții tinerei accidentate de un funcționar beat

Cros umanitar la Cristian, pentru salvarea vieții tinerei accidentate de un funcționar beat

iulia ganeaDuminică se aleargă la Cristian pentru salvarea vieții Iuliei Ganea, tânăra care și-a pierdut copilul nenăscut în urma unui accident.

Ea este tânăra care a fost spulberată pe trecerea de pietoni, în comuna Cristian, de un funcționar de la Primărie care s-a urcat băut la volan. Prietenele Iuliei, care este de cinci luni în comă și care nu știe că i-a fost ucis copilul, se străduiesc să adune fondurile necesare pentru -ai salva viața.

Pentru ca tânăra să poată să aibă șanse mai mari de supraviețuire, aer nevoie de un tratetment costisitor la o clinică din Viena. Din păcate, soţul ei nu îşi permite să achite contravaloarea acestuia. Două prietene ale Iuliei s-au gândit să-i dea o mână de ajutor şi au organizat o competiţie sportivă şi un concert caritabil în care vor strânge fonduri pentru Iulia.
„Cuvintele sunt precum bulele de aer în apă, însă faptele sunt precum picăturile de aur. Asadar, haideţi să răsplătim nedreptatea cu bunătatea noastră ! Chiar avem nevoie de ajutorul vostru!”, le transmite Ana-Maria Ursan tuturor celor care vor să fie alături de Iulia.
Cei care vor să o ajute pe Iulia pot dona în contul deschis la BCR, pe numele soţului acesteia, Laurenţiu Florin Ganea. BCR – RO25RNCB0318029686080001.
Totodată, vineri, 16.10.2015, ora 21:00, La Taifas, localul de pe strada Republicii, în cadrul concertului compozitorului şi interpretului Silvan Stâncel, Anca (cum îi spun prietenii) Ursan şi Bogdana Grapă vor fi prezente cu o urnă sigilată, în care vor încerca să strângă bani pentru a susţine deplasarea Iuliei la Viena.
Duminică, 18.10.2015, de la ora 11:00, în comuna Cristian se va organiza un eveniment caritabil, un cros pentru Iulia. Cele două prietene ale Iuliei speră ca evenimentul „Aleargă pentru Iulia” să sensibilizeze cât mai multă lume care să participe pentru a-i putea da Iuliei şansa la o nouă viaţă.
Taxa de participare, de 30 de lei pentru adulţi şi 10 lei pentru copii, va fi donată Iuliei. În funcţie de sponsorizările obţinute se vor acorda premii care, de asemenea, vor fi donate în acelaşi scop caritabil. Cursa se va împărţi în trei categorii de vârstă: categoria 1: copii cu vârsta cuprinsă între 5-8 ani, cu o lungime de 400m; categoria 2: copii cu vârsta cuprinsă între 8-14 ani, cu o lungime de 1,5 km; categoria 3: adulţi, cu o lungime de 5 km.
Zona de alergare va fi securizată şi se va desfăşura pe următorul traseu: Piaţetă – Str. Morii – Str. Râului – Piaţetă.
Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   De astăzi RATBV reia cursa pe traseul 100!

Anunţuri mică publicitate