Crin Antonescu: În premieră după 1989 opoziţia preia puterea înaintea alegerilo

Crin Antonescu: În premieră după 1989 opoziţia preia puterea înaintea alegerilo

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, sâmbătă, că în premieră după ’89 opoziţia preia puterea înaintea alegerilor, iar Ponta a fost desemnat premier pentru că USL e singura forţă politică în stare să preia guvernarea acum, şi nu pentru că pe Traian Băsescu l-ar fi apucat simpatia faţă de copiloţi.

Antonescu a făcut aceste declaraţii la Braşov, unde participă, alături de Victor Ponta, la lansarea candidaţilor USL la alegerile locale.

„Trebuie să facem un efort foarte rapid de adaptare la noua situaţie politică. Suntem gata să facem ce am spus în ultimul an şi jumătate. Soluţia cea mai bună ar fi fost ca în ianuarie, începutul lui februarie, să fi fost alegeri anticipate, dar a trebuit să luăm o decizie în momentul de faţă şi am luat această decizie. În premieră după 1989, opoziţia preia puterea înaintea alegerilor, din cauza falimentului actualei guvernări şi a falimentului PDL”, a afirmat Crin Antonescu.

El a mai spus că Victor Ponta a fost desemnat premier pentru că USL „este singura forţă politică în stare să preia guvernarea”.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Meteorologii au prelungit CODUL ROȘU de caniculă pentru perioada 15-16 iulie

Anunţuri mică publicitate