Crimă, la Brașov! Un minor de 16 ani, ucigaș cu sânge rece!

Crimă, la Brașov! Un minor de 16 ani, ucigaș cu sânge rece!

O tragedie s-a produs, luni dimineața, în colonia Metrom din municipiul Brașov. Un tânăr de 16 ani și-a ucis cu sânge rece prietenul, după ce i-a aplicat mai multe lovituri de cuțit în zona pieptului.

Prin ordonanța din data de 06.01.2020 a Parchetului de pe lângă Tribunalul pentru Minori și Familie Brașov s-a dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore a inculpatului minor B.M.B în vârstă de 16 ani, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de omor și loviri sau alte violențe.

Ulterior la data de 07.01.2020, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul pentru Minori și Familie Brașov a formulat propunerea  de arestare preventivă a inculpatului mai sus menționat.

În fapt s-a reținut că la data de 6.01.2020, în jurul orelor 03:00, pe fondul unui conflict spontan ce a avut loc într-un imobil dezafectat din municipiul Brașov, zona Colonia Metrom, inculpatul minor B.M.B. în vârstă de 16 ani a înjunghiat-o de mai multe ori cu un cuțit în zona pieptului pe victima A.M. în vârstă de 22 de ani, victima suferind leziuni traumatice incompatibile cu viața, decedând în jurul orelor 05:00. Tot cu aceeași ocazie, inculpatul minor i-a aplicat o lovitură cu cuțitul în zona feței persoanei vătămate majore F.L.A, aceasta suferind leziuni ce nu au necesitat spitalizarea.

Actele de urmărire penală în prezenta cauză s-au efectuat cu sprijinul organelor de poliție din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Braşov și Secției 4 de Poliție din cadrul Poliției Municipiului Brașov. Facem precizarea că până la pronunţarea unei hotărâri judecătoreşti definitive, inculpatul beneficiază de prezumţia de nevinovăţie.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate